Nagyatádért Egyesület
    
 

 

A   NAGYATÁDÉRT   EGYESÜLET


célja Nagyatád város fejlődésének segítése, lehetőség biztosítása a lakosság igényeinek, érdekeinek megfogalmazására, a közügyekben való részvételre. Pártoktól független, nagyatádi emberek szabad társulásán alapuló szervezetről van szó. Nem kötik pártpolitikai érdekek és korlátok.

Büszkék vagyunk városunkra, melynek fejlődésében meghatározó szerepünk van. Mintha a saját tulajdonunk lenne - vagy az is? Sportcsarnok, 100 éves gyógyfürdő, örökzöld strand, kemping. Széchenyi park, szoborpark, fák, virágok, rend, tisztaság. Virágos Magyarországért verseny fődíja város kategóriában 2005-ben, a Magyar Urbanisztikai Társaság (MUT) Hild János díja (1983, 2006) egyedülállóként az országban - másodszor. Szellős, tágas utcák � emberléptékű kisváros. Megőrzendő értékek. Ennek szellemében Európai Uniós pályázati pénzből város rehabilitáció.

Toleráns, összetartó lakosság, erős civil- és sportszervezetek, alkotó szellemi összefogás, önkormányzati koordináló, szervező munka. Ezért érdemes dolgozni! Ezért szeretünk dolgozni!

Egyesületünk 1994. október 18-án alakult. �Történelmi� dátum ez! Nekünk is, meg a városnak is. Megnyertük a helyhatósági választásokat. Polgármesterünk Ormai István - immáron 12 éve. Miénk a legnagyobb taglétszámú, legaktívabb, nem nyugdíjasokat tömörítő civil szervezet a városban. Taglétszámunk 55 fő.
 
A Nagyatádért Egyesület öt képviselője, köztük a polgármester munkájával vesz részt az önkormányzat tevékenységében. Felgyorsult és célirányos lett lakóhelyünk fejlesztése. Mindezt a nagyatádi emberek munkája, részvétele, javaslatai, kezdeményezései határozták meg.
 
Mi olyan várospolitikát akarunk megvalósítani, amely a helyi valóságból kiindulva az itt élő embereket szolgálja. Tudjuk, hogy csak a lakosság érdekeit figyelembe vevő, tenniakarására építő, szakszerű önkormányzati munka ad esélyt Nagyatád továbbfejlődéséhez.
 
Tizenkét év eredményeinek, tapasztalatainak a birtokában, a feladatokat látva és tudva szeretnénk dolgozni Nagyatádért.
 
A Nagyatádért Egyesület azért vesz részt az önkormányzati választásokon, hogy mindenre kiterjedő városfejlesztési programját a gyakorlatban, a hétköznapok során meg tudja valósítani. Nem hatalmat akarunk, hanem lehetőséget a munkára!

      

 

 
MySQL: 0.0004 s, 0 request(s), PHP: 0.0398 s, total: 0.0402 s, document retrieved from cache.